2023: årets elsykler 2023: årets elsykler

2023: årets elsykler

Elsyklene for 2023 er endelig her. Norges mest populære elsykkel kommer i oppgradert 2023-modell, sammen med terrengsykler som trives i tøft terreng. Uansett hvilken elsykkel du velger får du en moderne kvalitets sykkel til en god pris som gjør hverdagen enklere og syklingen morsommere.

Momas Jason Urban 2023

Komplett allroundsykkel.

Momas Jason Urban er en sporty og allsidig el-sykkel som gir mye for pengene. Den er utstyrt med en kraftig sentermontert Bewo krankmotor som gir en behagelig el-sykkelopplevelse.

Sykkelen er ideell for både korte og lengre turer, og motorens plassering sørger for optimal drift til enhver tid. Uansett om du bruker den som en super bysykkel med skjermer, bagasjebrett og komfortabel sittestilling, eller om du tar den med ut på grus, skogsveier og utfordrende terreng med de brede dekkene og dempergaffelen, vil Momas Jason Urban trives.

 Momas Jason Urban er virkelig mye sykkel for pengene.

Momas Eywa 2023

Elegant og komplett dame-elsykkel.

Momas Eywa er Momas' flaggskip - en elsykkel som kombinerer elegant design med komfortabel kjøring. Med brede dekk og et behagelig sete, får du en behagelig tur både i byen og i terrenget.

Eywa leveres med et kraftig integrert batteri på 720 Wh, som gir en rekkevidde på opptil 140 km. Den har også en sterk midtmontert krankmotor med 110 Nm dreiemoment for enkel klatring.

Denne komplette dame-elsykkelen inkluderer lys, bagasjebrett og skjermer. Opplev stil, komfort og funksjonalitet med Momas Eywa!

Momas Jason + 2023

Norges mest solge elsykkel.

Momas Jason+ er den oppgraderte versjonen av testvinneren Momas Jason. Denne modellen har fått en oppgradert moderne ramme med integrert batteri, og batterikapasiteten har økt med 10%. Dette gir en betydelig økning i rekkevidden.

Elsykkelen er utstyrt med en kraftig 60 Nm krankmotor som takler alle bakker, samt hydrauliske skivebremser og Shimano-komponenter av høy kvalitet. 

Det er med andre ord toppkvalitet hele veien.

Momas Ultimate 2023

Den uiltimate terrengsykkel.

Momas Ultimate ble kåret til testvinner i klassen E-MTB i "Anbefaler" sin test av elektriske terrengsykler for 2023. Sykkelen imponerte med sin imponerende klatreevne og fikk plusspoeng for god rekkevidde. 

Momas Ultimate kommer i to varianter, med enten 80 NM eller 110 NM dreiemoment, slik at den kan tilpasses etter dine behov. Den er utstyrt med kvalitetskomponenter som drivverk og bremser fra Shimano, som sikrer pålitelig og trygg nedbremsing uansett værforhold.

Designet er klassisk med friske farger og tiltalende utseende. Denne sykkelen gir en fantastisk kjøreopplevelse. Med 29-tommers dekk er den perfekt for terrengsykling og klarer enkelt å takle hindringer.  Alt i alt er Momas Ultimate en utrolig sykkel til en svært gunstig pris.

Momas Wayferer 2023

Elsyklenes elsykkel.

Momas Wayfarer er en elegant og komfortabel elsykkel som dekker alle behovene til en allsidig rytter. Med brede 2,4" dekk og behagelig sete gir den en komfortabel kjøreopplevelse i byen og i terrenget.

Den har et stort integrert batteri på 720Wh for opptil 140 km rekkevidde, samt en kraftig midtmontert krankmotor med 110Nm dreiemoment.

Wayfarer leveres komplett med lys, bagasjebrett og skjermer. Motoren kalled Momas Turbo og er en spesialtilpasset elmotor for det norske markedet med stillegående drift, energieffektivitet og imponerende 110Nm kraftutgang - den kraftigste lovlige elsykkelmotoren i Norge.

Momas Balance + 2023 

Bestselgende damesykkel oppgradert!

Momas Balance, den bestselgende dame-elsykkelen fra Momas, har allerede solgt over 10 000 eksemplarer i Norge! Nå lanserer vi en kraftig oppgradert +utgave av denne populære sykkelen!

Kjørekomfort er i fokus med Momas Balance+. Den oppgraderte modellen har fått nye komponenter som gjør sykkelen ekstremt behagelig å bruke. Den er utstyrt med et bredt sete laget av superkomfortabelt GEL-materiale som sikrer en behagelig sitteopplevelse.

For å sikre en ergonomisk sykkelopplevelse, kommer Balance+ med et buet styre og justerbar stem. Disse funksjonene, kombinert med rammeutformingen, gir den perfekte sittestillingen.

Finn størrelsen på sykkelen som passer deg:

S passer for deg som er 145 - 160 cm

M passer for deg som er 160 - 175 cm

L passer for deg som er 175 - 190 cm

XL passer for deg som er 185 cm og høyere.

 

Dersom ingen av syklene over matcher ditt behov har vi flere modeller å velge mellom.