Bytte forskjerm og bakskjerm - Long Range Bytte forskjerm og bakskjerm - Long Range

Bytte forskjerm og bakskjerm - Long Range

Forskjerm

Bytte av forskjerm gjøres ved å ta av refleksklistremerkene på yttersiden av felgen. Så skrur man ut skruene med 4mm umbrako slik at de små dekslene løsner. Man trenger deretter en 18mm skiftenøkkel for å løsne på mutteren på begge sider. Felgen med dekk vil da løsne og man vil få tilgang til å skru ut skruen som er festet på undersiden av forskjermen, du vil behøve en umbrako til å løsne på denne skruen. 

Forskjermen vil da løsne og man har muligheten til montere den nye forskjermen.

Hjelpevideo for å bytte forskjerm:

 

Bakskjerm

Bakskjermen er festet i tre skruer og har en kabel som er festet til hovedkortet. Du begynner med å skru ut skruene på dekselet under ståplaten. Deretter er man nødt til å koble ut batteri og ta dette ut av ståplaten. Når batteriet er tatt ut vil du få tilgang til kabelen til baklyset, kabelen er festet med silikon og her er det nødvendig å ta bort silikon for å få baklyset ut. Så kan bakskjermen deretter løsnes ved at man skrur skruene ut fra undersiden.

Monteringen av den nye bakskjermen gjøres da på samme måte. Du kobler til batteriet og så må bunndekselet monteres tilbake. Husk å tette med silikon slik at IP graden opprettholdes. 

Hjelpevideo for å bytte bakskjerm: