Fyll luft en gang i uken ved hyppig bruk!

Riktig lufttrykk i dekkene vil minske risikoen for at man punkterer betraktelig og gi produktet ditt optimal ytelse. Rekkevidde og akselerasjon bedres drastisk ved korrekt lufttrykk.

Lufttrykket skal være mellom 2.8 - 4 bar, avhengig av vekt på fører. Dette varierer også utifra hvilken modell du har, sjekk brukermanualen på ditt produkt for nøyaktig anbefalt lufttrykk. 

Om påfylling av luft oppleves som vanskelig vil vi anbefale å bruke en ventilforlenger. Denne kan man få bestilles på vår nettside HER.

Ventilforlengeren skrus på ventilen og deretter fyller man på luft gjennom denne. Om det sitter en mutter rundt ventilen kan påfylling av luft oppleves som lettere om man fjerner denne. Ved bruk av ventilforlenger: pass på å ikke skru den for hardt til, da kan ventilen ødelegges.

Har du punktert?

Punkteringer dekkes ikke av reklamasjon, med unntak av produksjonsfeil. Ved en punktering vil det, som følge av forskjellig lufttrykk i dekket og omgivelsene, sive luft ut ved ventilen ettersom dette er den eneste åpningen for luften å komme ut. Dette betyr som oftest ikke at ventilen er defekt. For å sjekke om ventilen er defekt må slangen tas ut og holdes under vann. Se deretter hvor luften siver ut av slangen. Unngå fortauskanter, hopping, skjev vektfordeling + fyll luft for å unngå punktering

Dekk, slange og andre reservedeler får man kjøpt på www.e-wheels.no 

Gjør det til en vane å gå over sparkesykkelen, sjekke lufttrykk og se om alt av synlige skruer sitter godt. Det er svært viktig at alt av synlige skruer etterstrammes, og det er anbefalt å gjøre dette hver uke, avhengig av hvor mye sparkesykkelen brukes.

Du kan lese mer om punkteringer her