Punktert - Bytte slange & dekk Punktert - Bytte slange & dekk

Punktert - Bytte slange & dekk

Med luftfylte dekk vil det naturligvis være mulig å punktere. Punkteringer kan komme av at man har kjørt på noe skarpt, kjørt med lavt lufttrykk, o.l. Riktig lufttrykk i dekkene vil minske risikoen for at man punkterer betraktelig - lufttrykket skal være mellom 2.8 og 3.4 bar, avhengig av vekt på fører. Minner om at punkteringer ikke dekkes av reklamasjonsretten. Dette gjelder for 8,5'' dekk, trykket bør økes dersom man har større dekk. 

Dersom du ønsker at vi skal utføre slangebytte på produktet ditt er prisen på dette 500 kroner (1/2t service), samt 150 kr for slangen (pris avhengig av str). I enkelte tilfeller er det også fordelaktig å bytte dekk, f.eks. om dekket er slitt, revnet, o.l. Nytt dekk koster fra 300 kr. (pris avhengig av str). Punkteringsfrie dekk koster 350kr.

Føler du deg hendig nok til å ta utføre jobben selv, vil dette være fullt mulig. Det er først og fremst viktig å se over dekket for skarpe gjenstander, spesielt i dekkmønsteret. Her hender det at glassbiter, metallbiter og lignende sitter fast.

Videoguide som viser hvordan man kan bytte slange på E2S V2 selv kan du se HER.
Tips: bruk Zalo rundt kontaktflatene på dekket. (rundt kantene) Dette gjør det enklere å få dekket på. 

 

Slange kan bestilles HER

Dekk kan bestilles HER

Punkteringsfritt dekk kan bestilles i ulike farger HER