Jeg har forhåndsbestilt, hvor sjekker jeg leveringstid? Jeg har forhåndsbestilt, hvor sjekker jeg leveringstid?

Jeg har forhåndsbestilt, hvor sjekker jeg leveringstid?

Ved bestillingstidspunktet av forhåndsordre, har estimert sendingsdato fra vårt lager i Hokksund stått rett under kjøpsknappen på produktsiden. Det er altså denne datoen som er gjeldende for produktet i det øyeblikket du legger inn en forhåndsbestilling. Fra produktet sendes fra vårt lager i Hokksund, tar det normalt 2-5 virkedager før produktet leveres til deg iht. valgt fraktmetode. Du kan selv sjekke den oppdaterte sendingsdatoen på din forhåndsordre ved å følge veiledningen nedenfor. 

Hvis det skulle oppstå forsinkelser på mer enn 5 virkedager, blir leveringsdatoen oppdatert og du vil bli kontaktet av oss. Det er ved bestilling ikke mulig å få produktet før datoen på produktsiden, ettersom det ikke er noen produkter tilgjengelige. 

 

Hvordan sjekke oppdatert sendingsdato på forhåndsordre

Dersom du har forhåndsbestilt en vare kan du sjekke oppdatert estimert sendingsdato ved å klikke inn på ordren din i ordreoversikten. Fra varen sendes fra vårt lager, tar det normalt 2-5 virkedager før produktet ankommer ønsket leveringssted. Ved eventuelle forsinkelser, vil datoen på denne siden oppdatere seg. 

https://www.e-wheels.no/profil/ordrehistorikk/ 

NB! Det kan ta opptil 4 timer etter bestilling før denne datoen blir synlig på ordresiden. Estimert sendingsdato det øyeblikket du bestilte, ser du med rød tekst på ordrebekreftelsen sendt til deg på mail. Dersom du har handlet en lagerført vare, vil det ikke være noe rød tekst på ordrelinjen i ordrebekreftelsen, og produktet sendes fra vårt lager innen en virkedag. 

 

Leveringstiden er et estimat

Minner om at leveringstiden på forhåndsordre er et estimat, som er så nøyaktig som mulig. Ettersom det kan oppstå uforutsette hendelser underveis kan det ikke garanteres at datoen er 100% eksakt. Corona-utbruddet påvirket for eksempel leveringstiden for 2021 sesongens produkter, og dette kunne vi naturligvis ikke forutsett.

Forsinkelse som kan oppstå rett før leveringstiden

Produktene skal gjennom tollen, dette tar som regel 1-2 dager, men kan i noen få tilfeller ta opp til 2 uker. Dette er avhengig av om partiet blir utvalgt til en grundig sjekk eller ikke. Dette er uheldig for både kjøper og selger, men alt i alt burde vi være takknemlige for at tollen gjør en grundig jobb for å sikre landet vårt.    

Eksempel: 

  • Det er forhåndsbestilt en el-sparkesykkel med leveringstid 25. mai. Da er det 25. mai som er gjeldende, og ingen produkter er tilgjengelige før den tid. 
  • Hvis man har spørsmål om leveringstiden for en eksisterende ordre, kan det enkelt sjekkes selv ved å gå inn på ordren i ordreoversikten, ettersom denne blir oppdatert kontinuerlig og blir mer nøyaktig etter hvert som leveransen nærmer seg.