Hvordan benytte angreretten? Hvordan benytte angreretten?

Hvordan benytte angreretten?

Kjøper må selv bære kostnadene ved å returnere varene dersom angreretten brukes. Varen skal returneres i originalemballasjen. For å sende pakken i retur kan du henvende deg til oss på e-post, så vil vi sende deg en returlapp. Merk at kunde dekker frakt ved bruk av angreretten. Alternativt kan pakken leveres fysisk i retur hos E-Wheels Hokksund eller E-Wheels Bergen.

Kjøper kan undersøke produktet før han/hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Selgeren kan kreve at forbrukeren erstatter verdireduksjon som følge av kjøperens håndtering av varene som ikke har vært nødvendig for å fastslå varenes art, egenskaper og funksjon. Les mer om angreretten og kjøpsbetingelser på våre hjemmesider.

Slik gjør du:

  1. Kontakt vår kundeservice dersom du vil bruke angreretten. Vi har mulighet til å stoppe bestillingen frem til ordren er aktivert og pakket av lageret.
  2. Dersom varen allerede er sendt ut kan du bruke angrerettskjemaet som du fikk i ordrebekreftelsen. Du finner angrerettskjemaet her også.
  3. Send deretter produktet med tilsendt returlapp, eller til følgende adresse:

E-wheels Norge AS
Betongveien 12, Hokksund
3302 Hokksund