Elsykkeltur for alle Elsykkeltur for alle

Elsykkeltur for alle

Vi har alt du trenger av tilbehør til den elektriske sykkelen din. Alt fra håndholdt elektrisk pumpe som er praktisk når du skal på elsykkeltur, til skjermsett som passer de fleste elsykler, både kjøpt hos oss og i andre butikker som Biltema og XXL.

Når du handler hos oss får du alltid tilbud og tips om utstyr som kan være praktisk å ha, enten du skal på en lang elsykkeltur, eller du skal en rask tur på butikken. 

Vi kan dele oppvåre elektriske sykler i fire kategorier

Hvis du ennå ikke har kjøpt deg elektrisk sykkel så kan du lese mer her om hva du bør tenke på før du bestemmer deg.

Fra SMAL til XXL

De fleste av våre sykler kommer i flere størrelser (SMLXL og XXL. ). Ikke alle modellene kommer i alle størrelsene, mer informasjon om dette finner du under hvert enkelt produkt. 

Uavnhegig av størrelse, passer alt vårt tilbehør til alle våre elektriske sykler (ekskl. fatbike, her passer f.eks. ikke skjermsett).

På elsykkeltur

Alle våre elsykler er produsert ihht EU standarden EN 15194. Dette betyr at dersom du skal transportere med deg elsykkelen kan du benytte et standard sykkelstativ som monteres på bilen. Dette kan du få kjøpt hos f.eks. Biltema eller XXL

Om du skal på en lengre elsykkeltur så kan det også være lurt å ta med seg følgende:

Det er også fullt mulig å dra på elsykkeltur med barn når du har elsykkel. Avhengig av elsykkelen din og hvilket sykkelbarnesete du har, så monteres dette enkelt og hele familien kan dra på tur!

Sykkelbarneseter får du kjøpt hos f.eks. Biltema eller XXL. 

Dersom du lurer på noe annent vedrørende vår bedrift og våre produkter kan du gjerne sjekke våre svar på våre oftest stilte spørsmål.

God tur!