E-Wheels E2S V2 Elsparkesykkel E-Wheels E2S V2 Elsparkesykkel

E-Wheels E2S V2 Elsparkesykkel

Testvinner hos Nettavisen.no og tekguide, strålende test i både Tek.no og Dinside.no, og vår desidert mest solgte El sparkesykkel. Lovlig for alle. Oppgradert med kraftig 700 watts motor (maks) IP56 vanntett sertifisering og Bluetooth app.

Lovlig for alle, ingen aldersgrense!

Terningkast 6 hos Nettavisen.no, meget god test i både Dinside.no og Tek.no, testvinner hos Tekguide, utdrag fra testene:

• «E-wheels lover vesentlig kraftigere motor i den nye E2S, og de leverer til gangs»
  • «Bakkene forseres med enkelthet og det er ordentlig moro å bruke elsparkesykkelen»
  • «Kraftig motor, mye elsparkesykkel for pengene, solid og stabil, god rekkevidde»

Les mer her