Sette batteri inn i kjettinglås Sette batteri inn i kjettinglås

Sette batteri inn i kjettinglås

Sette batteri inn i ZOVII - ZCL08 - 120:

Det du gjør er å bruke umbraconøkkelen som følger med til å løsne skruen inne i selve «låseåpningen». Dette er en 2,5mm skrue.

Deretter bruker du umbraconøkkelen til å forsiktig dytte på den gule plastikkdelen slik at selve topplokket på låsen kommer ut.

På dette topplokket er det et svart gummideksel (kan være litt vanskelig å oppdage med en gang) på størrelse med batteriet som du fjerner. Her skal batteriet stå.

Til slutt monterer du alt tilbake!